Bent u liefhebber van cultuur en houdt u net als wij van hoge kwaliteit? Toon dan nu uw maatschappelijke betrokkenheid en sluit u aan bij VIVACE AMICI. U steunt Weerter Gemengd Koor Vivace als vriend en zal door ons ook als vriend worden omarmd. U krijgt als eerste de gelegenheid om een goede plaats voor onze concerten te reserveren, wij ontvangen u eenmaal per jaar exclusief als vriend en wij informeren u geregeld over het wel en wee van Vivace en over ontwikkelingen binnen de koormuziek in het algemeen.

Uw bijdrage wordt goed besteed: aan koorscholing, zangworkshops, compositiewedstrijden en andere projecten die bijdragen aan een voortdurende kwaliteitsverbetering van onze uitvoeringen.

Uw bijdrage stelt Vivace in staat het hoge kwaliteitsniveau te handhaven en verbeteren zodat wij onze concertbezoekers kunnen blijven boeien met verrassende uitvoeringen.

Meer weten? Stuur een mail aan amici@vivaceweert.nl en u ontvangt het informatiepakket. Of u klikt hier en u kunt het informatiepakket digitaal bekijken. Wilt u zich direct aansluiten bij Vivace Amici, download dan hier het aanmeldformulier, vul het in, mail het naar amici@vivaceweert.nl of stuur het per post naar Secretariaat Vivace, Dijkerhof 21, 6006 RH Weert.