Nadat zij in 2016 helaas verstek moest laten wegens ziekte, komt zij haar belofte alsnog na: Suus komt op 15 december naar Weert, om Kerst in te luiden met Vivace! Wie kun je beter vragen mee te doen met het jaarlijkse kerstconcert, dan iemand die je alles om je heen doet vergeten en je midden in het hart weet te raken? Het veelzijdige Limburgse talent Suzan Seegers, oftewel SuuS , doet dit keer op keer met haar sprankelende persoonlijkheid en haar fantastische stem.
Heel Nederland kent Suus van hoofdrollen in musicals tot coproducties met andere Nederlandse sterren en zelfs onewoman shows. Toch vindt zij tijd om haar belofte na te komen en komt ze naar Weert om samen met Weerter Gemengd Koor Vivace een prachtig kerstconcert neer te zetten, dat je niet mag missen. Zowel SuuS als Vivace zijn winnaars van de Weerter Podium Publieksprijs. Hoogste tijd om elkaar eens te ontmoeten op dat podium van het Munttheater  en te ervaren wat er dan gebeurt. Het kerstseizoen begint dan ook op 15 december in het Munttheater om 20.15 uur met een sprankelend concert.
Kaarten à €21,50, inclusief pauzedrankje, kunt U reserveren bij het Munttheater of via secretaris@vivaceweert.nl. U kunt van deze gebeurtenis een complete avond uit maken door deel te nemen aan het door WGK Vivace aangeboden Kerstarrangement± voorafgaand aan het concert kom je in de stemming door te genieten van een smaakvol diner in de Foyer, verzorgd door Hostellerie Munten. Natuurlijk is een wijnarrangement inbegrepen. Diner én toegang samen kosten € 72,50.  Hiervoor kunt U zich per mail aanmelden bij secretaris@vivaceweert.nl.